Hoi! & de eerste foto’s van 2020

Hoi allemaal! Welkom op mijn blog. Echt een nieuwe blog kan ik het niet noemen, want ik heb deze domeinnaam al in 2014(!) gekocht. Daarvoor blogde ik ook al een hele tijd op een blogspot account. Op gegeven moment is mijn blogactiviteit helemaal weggeëbd. Ik heb mijn domeinnaam nooit opgezegd, met het idee dat ik ooit nog eens zou gaan beginnen met bloggen. Dat moment is nu eindelijk aangebroken, haha!

Een van mijn goede voornemens voor dit jaar om het bloggen weer op te pakken als hobby. Ik wil het totaal niet professioneel aanpakken of iets dergelijks, maar gewoon als hobby bijhouden. De leukste posts van mijn favoriete bloggers Marlous & Jennie vind ik altijd de wekelijkse fotodagboeken en daarom ben ik van plan die vanaf nu ook te gaan plaatsen. Ik heb de afgelopen weken niet veel foto’s gemaakt en daarom plaats ik nu op de twintigste dag van januari mijn eerste fotodagboek. Deze week ga ik wat meer fotootjes bijhouden zodat ik volgende week een goedgevuld fotodagboek heb. :-)

Een verlaat kerstdiner met mijn schoonfamilie! Bij het gezin van mijn vriend maken we elk jaar een gerecht per stel, en dit gerecht moet dan gemaakt worden in het thema van een ander stel. Mijn schoonzus en haar vriend maakten deze aubergine haaien met lego poppetjes voor ons, omdat Willem & ik tijdens onze reis met haaien hebben gezwommen. Hoe grappig!

Vorige week zaterdag sprak ik af met Nederlandse vriendinnen die ik heb leren kennen toen ik in 2017 in Oslo studeerde. We proberen elkaar nog regelmatig te zien ook al wonen we in andere steden. Dit keer spraken we af in Amsterdam.

We lunchten bij de Tolhuistuin en ik at deze heerlijke (vegan) Buddha Bowl. Heerlijk! Sowieso was dit een hele chille plek om te zitten. Vaak word je in lunchtentjes een beetje weggewerkt in het weekend, maar hier konden we echt de tijd nemen om even bij te kletsen. Daarna zijn we naar Pllek gegaan, om nog wat te drinken.

Woensdag ging ik met mijn vriend naar Woerden voor de try-out van Man man man, de podcast in het theater. Dit was alvast zijn pre-verjaardagscadeau. Het was echt hilarisch!

Dat was het! Niet heel veel foto’s dus daar ga ik aankomende week wat meer op letten. Een hele fijne week gewenst.

Liefs, Kiki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.