Diary week 5, 6 & 7 | Start master en een paar keer uit eten

Het maken van een foto dagboek iedere week gaat nog niet helemaal zoals gepland. I’m working on it! De afgelopen weken begon ik met mijn master studie en ging ik een paar keer uit eten. In de foto hierboven zie je een foto van bietenburgers die ik maakte naar het recept van Yellow Lemon Tree Blog, echt heerlijk is dit. En op de rechter foto zie je een pre-verjaardagsdinertje van mijn vriend en zijn tweelingzus.

Maandag 3 februari was mijn vriend dan echt jarig. Links zie je een throwback naar hoe we dat 3 jaar geleden vierden, toen gingen we samen met zijn tweelingzus en haar vriend naar Tromsø in Noorwegen om het noorderlicht te hunten. En zoals je ziet was dat toen gelukt. Maar dit jaar vierden we het anders. Ik had die dag mijn eerste college en daarna waren we samen naar de Ikea gegaan. ‘s Avonds vierden we met de huisgenoot van mijn vriend een spelletje Colonisten van Catan met een wijntje erbij.

Het studerende leven is weer begonnen! Hierboven zie je een typisch dagje studeren op de vrijdag. Artikels lezen en lunchen met heerlijke speltcrackers. Die kocht ik van Bolletje met stapelkorting van de AH en zijn inmiddels op. Binnenkort maar weer een keer halen want ik vind het heerlijk.

Diezelfde dag gingen we ‘s avonds naar Rhoon, we gaan ieder jaar nogsteeds iets leuks doen voor de verjaardag van mijn vriend en zijn tweelingzus. Dit jaar uit eten bij het Kasteel van Rhoon en slapen in het Wapen van Rhoon.

We hadden heerlijk gegeten zoals je ziet.

De volgende dag gingen mijn vriend en ik even kijken bij de Waalkade, want het water stond hoog. We waren niet het enige hoogwatertoerisme zoals je op de foto kan zien. Mijn ouders waren die dag 25 jaar getrouwd en zeiden dat op hun trouwdag het water ook zo hoog stond, en mensen uit hun huis waren geëvacueerd. Gelukkig was dat nu niet het geval, dankzij de slimme oplossing van de nevengeul in Nijmegen.

Die avond gingen we weer uit eten, omdat mijn ouders 25 jaar getrouwd waren. Ik had het vegetarische verassingsmenu, hierboven zie je wat van de gerechten. Dit was heerlijk! Helaas was het hoofdgerecht (de risotto) iets smakeloos. Daarom heb ik die maar niet meegenomen in de foto’s ;-).

Vorige week maandag maakte mijn huisgenootje Vegan stoofvlees voor mij, heerlijk was dit eten! En ik maakte weer een nieuwe week in mijn Bullet Journal.

Vrijdag was het natuurlijk Valentijnsdag. Mijn moeder stuurde me deze foto’s toe van 5 jaar geleden en ik zie nu dat ik ze andersom in de collage had moeten plaatsen, haha. Verder deed ik niks bijzonders voor Valentijn. En jullie?

Mijn weekend was niet heel bijzonder. Ik werkte bij mijn bijbaantje, ging hardlopen met mijn vader en knuffelde met hun lieve hond <3. En ik ben fan van het nieuwe album van Oh Wonder! Dat was wel te verwachten want ik ben sowieso a fan van ze.

En ik kocht dit weekend twee nieuwe kledingstukken. Dit jurkje en blouse bij de Kringloop. Ik ben er heel blij mee en het gaat me heel goed af om de laatste tijd wat meer tweedehands te kopen. Hier zie je ook gelijk heel goed hoe de portretfunctie van mijn telefoon werkt.

Een fijne week gewenst nog allemaal en ik spreek jullie volgende week weer voor een nieuw weekverslag. :-)

Liefs, Kiki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.