Diary week 21, 22 & 23

Ik heb de afgelopen weken heel veel leuke dingen gedaan, maar niet heel veel foto’s gemaakt. Dus dit keer niet een heel bijzonder dagboekje van 3 weken. :-)

Ik had Artisjokpizza gemaakt voor Willem & mij! Deeg van magioni en het recept een beetje van Deliciously Ella. Heerlijk! En daarna hadden we Kolonisten van Catan gespeeld met Evi.

Op Hemelvaartsdag gingen Willem en ik een stukje wandelen en haalden we lekker een broodje bij Bairro Alto.

Daarna speelden we spelletjes aan mijn tafel voor het raam. Heel gezellig. Die vrijdag voelde een beetje gek aan. Meer als een maandag. Daardoor was ik die dag misschien wel zo productief, haha.

Ik ging even langs de Decathlon om een korte hardloopbroek te kopen en zag ook al deze leuke campingspulletjes! Geweldig :). Zo’n stoeltje heb ik echt nog nodig voor mijn geplande kampeersessies komende weken.

En ik vind het altijd zo mooi als er een drupje water in mijn plant hangt. Bijzonder wat planten allemaal kunnen doen. Inmiddels is dit alweer een heel nieuw blad! <3

Ik had de plantjesbox besteld en dit is wat er in zat!

Al wat plantjes mooi neergezet gelijk :).

Vorige week zaterdag ging ik met Evi hardlopen en het was zoo chill! Ik zit helemaal in het hardlopen de laatste tijd. En dit was een heerlijke beloning daarna: lekker lunchen op haar balkon en daarna naar de tuin van Vrienden.

2e Pinksterdag moest ik werken, daarvoor maakte ik nog even een Dalogna koffie met Nadia. Heel lekker vond ik het. Zeker voor herhaling vatbaar met lekker weer. De dag daarna ging ik met huisgenootjes naar Bairro Alto. Mijn favoriete tentje voor afhaal tegenwoordig :-).

Aankomende week is mijn een na laatste drukke week van studie! Daarna heb ik alleen nog scriptie voor de zomer, maar zijn vakken afgerond tot september. Ik heb woensdag presentatie en vrijdag hoop ik een groot project in te kunnen leveren. Dan kan ik dit weekend alvast genieten van vakantie. Vrijdagavond ga ik voor het eerst sinds hele lange tijd weer uit eten! En heel speciaal uit eten. Ik laat het allemaal zien in de update volgende week.

Liefs, Kiki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.