Diary week 20

Weer een weekdagboek van slechts één week. Ik ben trots op mezelf haha. :-) Deze week bestelde ik chili cheese fries, had ik een kamerkroegentocht met mijn huisgenoten en deed ik een leuke aankoop via Marktplaats.

Na een lange tijd zonder screen protector rond te hebben gelopen (!) besloot ik er een te bestellen. Helaas kwam deze zo binnen maar het bedrijf was zo netjes dat ik de dag daarna gelijk een nieuwe opgestuurd kreeg. Tijdens een hardlooprondje kwam ik deze leuke kubus tegen in Nijmegen!

Donderdagavond bestelde ik met mijn vriend Chili cheese fries. Was echt heerlijk!! Met een lekker Seef biertje erbij. En ik mocht eindelijk weer mijn lenzen in. Na een lange tijd ontstoken ogen en daardoor bril dragen kon het nu weer.

Vrijdagavond was huisavond! Nadia maakte deze heeeerlijke brownie en daarna deden we kamerkroegentocht. Iedereen had een thema en activiteit op zijn kamer en zo gingen we het huis af. De eerste kamer was het thema Nijmegen.

Een foto aan het begin van de avond.

Links zie je mijn kamer, die ik had omgetoverd tot strandtent. En rechts de Rusland kamer. De andere twee kamers waren een spelletjeskamer en een in het thema Amerika. Echt een leuke avond gehad :-).

Zaterdag haalde ik bloemetjes voor mijn Frans balkonnetje én ik haalde samen met mijn vader deze broodbakmachine op, die ik via marktplaats heb gekocht. Ik ben echt excited dus binnenkort uitproberen.

Liefs, Kiki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.