Diary week 19 | Een heerlijke week!

Wat was afgelopen week heerlijk! Ik heb echt genoten. Door bevrijdingsdag voelde het bijna aan als 2 weken met twee weekenden :-).

Maandag begon goed met het eerste cijfer voor mijn master! Het was voor een vak waarvan 50% een groepsopdracht was en 50% een cijfer. Voor de groepsopdracht hadden we een 6,5 en voor het tentamen had ik dus een 7,5. Heel tevreden :-)

Ik ben dus weer terug naar mijn studentenkamer ik ergerde me enorm aan al dit soort troepjes zoals je rechts op de foto ziet. Ik had dus maar één kast met deurtjes op mijn kamer en dat was mijn kledingkast. Inmiddels heb ik dit al een beetje getackeld maar ik zit wel in de periode waarin iedereen aan het begin van de quarantaine zat: Namelijk het herinrichten van mijn huis.

Dinsdag was het bevrijdingsdag! Eerst deed ik een benen work-out met de stang van mijn huisgenoot. Omdat ik de stang niet zomaar van mijn rug af kreeg moest ik telkens op de bank gaan zitten en liet ik de stang vallen, haha. Daarna aten we met mijn huisgenoten tompoucen en hadden we een gezellig avondje.

Tadaaa! Een kast met deurtjes, dit stond nog bij mijn ouders en mocht ik meenemen. :-) Mijn kamer ziet er al een stuk opgeruimder uit. Ik moet nog iets leuks voor op mijn schouw en meer plantjes.

Zaterdagochtend moest ik om 6 uur beginnen met werken, super vroeg! Maar gelukkig was het wel al licht en het Keizerkarelplein stond er prachtig bij.

Einde die dag ging ik naar vrienden met een mega tuin! Wat heerlijk was dat.

Lekker met een kamvuur en roseetje, ik heb er echt van genoten.

Zondag was het moederdag. Bij mijn schoonmoeder maakten we deze heerlijke planken en mij mijn moeder een 3 gangen dinertje.

Hoe was jullie week?

Liefs, Kiki

1 thought on “Diary week 19 | Een heerlijke week!

  1. Rianne

    Leuk kastje heb je neergezet! En meteen lekker opgeruimd inderdaad :-) En heerlijk zo’n tuin om in te vertoeven! Dat roseetje was precies ook mijn keuze geweest, haha.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.