Diary week 16, 17 & 18

Hoi allemaal! Bij deze weer een quarantaine dagboekje. Ik moet eerlijk zeggen dat de periode met ups en downs gaat. Ik ben mijn scriptie aan het schrijven dus ik merk soms niet echt veel van de ‘rust’ van quarantaine. Maar soms komt het ook wel weer goed uit. Als ik nu kijk naar de afgelopen weken lijkt het al weer zo lang geleden allemaal. Nieuw voornemen is om elke week een dagboekje te gaan schrijven haha. :-)

Rondjes wandelen in Nijmegen! Ik moest natuurlijk ook een bezoekje brengen aan het gezicht van Nijmegen :-). Dit is ongeveer 3 weken geleden en eerlijk gezegd wist ik toen nog niet eens dat het gezicht er stond.

Aangezien mijn scriptie iets te maken heeft met personal activity trackers besloot ik een nieuwe te kopen! De fitbit Charge 4. Sowieso echt super handig dat deze fitbit gps heeft, nu hoef ik mijn telefoon niet meer mee te nemen tijdens het hardlopen. Tijdens een wandeling kwam ik langs deze mooie bloemen, zo mooi!

Ik ben er misschien een beetje laat bij maar ik heb de vegan pizza’s van New York Pizza geproefd! Ik vond het deel met Shoarma echt super lekker. En rechts weer een foto van een mooi wandelingetje met mama.

Bij mijn vriend deden we een wijnproeverij op hun balkon met nieuwe balkonbar, heerlijk!

Maar eerst even een selfie ;-)

Ik heb ook al veel koffietjes afgehaald in Nijmegen. De cakejes van Bairro Alto zijn ook heerlijk en ik ben ook echt gek op hun kopjes met illustratie van Studio Roux. Bijna zonde om na het drinken weg te gooien.

Quarantaine made me do it: oude fotoboeken doorkijken. Hier mochten we nog fristi drinken in cafetjes. En de poster op rechts vond ik zo grappig. :-)

Na 6 weken bij mijn ouders besloot ik weer terug te gaan naar mijn studentenkamer. In eerste instantie dacht ik dat ik daar tot 6 april zou blijven en nu was het alweer een maand later. Als ik de gehele situatie daar zou blijven dan kon het nog wel even duren dacht ik en ik besloot weer terug te gaan naar mijn eigen kamer. Wel weer heel veel gezelligheid :-). En rechts mijn eerste asperges van het jaar. Mijn vriend en ik waren naar mijn schoonouders gefietst. Heerlijk.

Dat was het alweer! Deze week was natuurlijk bevrijdingsdag en de rest van de week moet ik eigenlijk studeren en werken. Fijne week gewenst allemaal!

Liefs, Kiki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.