Diary week 15 | Paasweekend

Hoi! Vandaag weer een weekdagboekje van écht een week. Waarin ik quarantaine-dingen deed en Pasen vierde. :-)

Mijn vorige bullet journal is bijna vol omdat ik daar ook de notities van mijn studie in maak. Ik besloot deze nieuwe te bestellen, deze heeft ook heel dik papier waardoor bijna niks doordrukt. Binnenkort zal ik eens wat from the inside delen. :-). Maandagavond was er echt een prachtige lucht tijdens de zonsondergang.

Wat doe je tijdens deze quarantaine tijden? 100 foto’s maken van je huisdieren haha. Dit is Flynn, ze is de hond van mijn ouders. Vroeger was ik altijd bang voor honden maar nu ben ik fan!

En in het vogelhuisje bij mijn vriend thuis hebben ze een nestje! Zo schattig ook.

Zaterdagavond zouden Willem en ik eigenlijk uit eten gaan maar dat ging natuurlijk niet door. Daarom besloten we zelf maar wat lekkere dingen in huis te halen en er een gezellig avondje van te maken. Het was echt heerlijk weer en ik kon eindelijk mijn tweedehands jurk aan die ik laatst had gevonden. Nu die hoogstwaarschijnlijk niet mee kan naar festivals, dan maar naar het balkon.

Leuke paasei-filters van snapchat. Eerste Paasdag hielden we een gezellige online paasbrunch met mijn schoonfamilie! Ook op het balkon, twee keer dezelfde jurk aan maar niemand die dat ziet, behalve mijn vriend dan ;p.

Ik hoop dat iedereen een fijne Pasen heeft gehad in deze gekke tijd.

Liefs, Kiki

1 thought on “Diary week 15 | Paasweekend

  1. Rianne

    Fijne foto’s! Vooral die vanaf het balkon :-) Heerlijk zo.

    Ik heb inderdaad ook al kleding en tasjes in huis liggen waarvan ik dacht ‘hé leuk voor festivals!’. Tja :-) Dan maar nu wat momentjes vinden om ze aan te trekken.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.