Diary Week 12, 13 & 14 | Quarantaine

Zo, de afgelopen 3 weken zijn echt langzaam voorbij gegaan. Elke keer voelde het zo niet relevant om hier een stukje te typen. Hoe dan ook wil ik toch mijn foto’s van de afgelopen weken delen.

Hoe brengen jullie de tijd door in Quarantaine? Nu ik dit typ bedenk ik me dat er voor mij zoveel veranderd is. De eerste week verbleef ik nog op mijn kamer en daarna besloot ik naar mijn ouders te verkassen.

Ik bestelde sushi samen met Willem aangezien je nog wel kan bestellen. Heerlijk. We besloten ook de serie Years & Years te gaan kijken. Inmiddels hebben we deze serie al af ;-).

Bij de bloemist in mijn straat lagen deze bloemen op de grond. Een hartje van bloemetjes voor het zorgpersoneel. Dat vond ik zo aandoenlijk en heel mooi en verdiend.

Mijn ouders hebben een crosstrainer gekocht! Perfecte timing en nu kan ik in deze quarantaine-tijden gewoon fit blijven.

Dit boek kocht ik een paar maanden terug omdat ik wat positieve verhalen over Iran willen lezen. Vorig jaar ben ik op reis geweest samen met mijn vriend en Iran was echt mijn favoriete bestemming! Het boek is ook heel leuk, alleen ik ben niet zo’n goede lezer en heb het boek nog steeds niet uit.

In het weekend maakten we deze appeltaart. Een mini-taartje van een Koopmans pakje maar lekker was het wel!

Ik besloot dus naar mijn ouders te verkassen op de maandag van week 13, toen moest ik ‘s ochtends nog werken (bij de AH to go). Op weg naar mijn ouders was er zulke mooie bloesem. Daar word je toch vrolijk van.

Dus zo ziet mijn leven er nu een beetje uit. Ik maak mijn dag iedere dag op en sta ook bijna elke dag even op de crosstrainer haha. :-)

En ik loop rondjes, langs de schapen en ben het bullet journallen echt weer gaan oppakken!

In het weekend bestelde ik lunch bij Fika in Nijmegen, daa rkan je een smorrebox ophalen voor 12 euro en dan krijg je twee lekkere broodjes, een stukje taart en een smoothie. Echt een aanrader.

En onze hond Flynn laat even zien hoe 90% van de mensen zich voelt tijdens quarantaine ;-).

Zoals ik zei ben ik meer aan het bullet journallen. Links zie je mijn cover van de maand April!

Op de foto rechts maakte ik scrambled tofu! Ik probeer wat vaker een vegan maaltijd te eten en dat gaat echt goed. Dit was heerlijk.

Hoe zijn jullie weken in quarantaine?

Liefs, Kiki

1 thought on “Diary Week 12, 13 & 14 | Quarantaine

  1. Jolien

    Wow Kiki ik wist helemaal niet dat jij deze blog hebt! En dat je ook bulletjournalt! Super leuk! Ik ga je volgen :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.