Diary week 10

Hoi! Ik heb week 8 en 9 qua dagboekjes even overgeslagen. Afgelopen week heb ik wel veel leuke foto’s gemaakt. Ik was aan het begin van de week niet zo lekker, maar later voelde ik me gelukkig beter en had ik huisavond en een leuk weekendje in mijn eigen stad, Nijmegen.

Maandagavond zat ik met mijn huisgenoten op de bank, we waren allemaal niet zo lekker en keken boer zoekt vrouw en dronken gemberthee. Gelukkig voelden we ons allemaal later die week weer een stuk beter (voor de huisavond, zie later ;-)).

De badeendjes die je op de rechterfoto kocht/beschreef ik voor een project op school. Ik en twee anderen zijn de managers van een project en we werken samen met een team van engineers. Deze eendjes zijn voornamelijk voor de engineers, voor als zij een vraag aan elkaar hebben. Als je een vraag aan iemand hebt zet je je eendje bij diegene neer, zodat je diegene niet uit zijn of haar concentratie hoeft te halen. Zodra diegene klaar is en tijd heeft kan diegene terug komen met het eendje en de vraag beantwoorden.

Woensdag hadden we een presentatie voor het project. Ik was er helemaal klaar voor.

Vrijdag was een drukke dag. Ik begon met werken bij mijn bijbaan om 5:30 en was daarna om 9 uur al klaar. Zo gek als je al gewerkt hebt terwijl voor sommige mensen de dag pas net start. Om wat tijd te overbruggen voor ik een lunchafspraak in Den Bosch had ging ik bij de Starbucks studeren onder het genot van een lekkere havercappuccino.

De lunch in Den Bosch was heerlijk! Samen met mijn afstudeermaatje van vorig jaar, en erg gezellig om weer even bij te kletsen :-).

Eenmaal thuis ging ik even in bed liggen, maar mijn huisgenootje ging naar de sportschool en ik ging meerijden. Toch even 45 min cardio gedaan en van een beetje cardio krijg ik altijd energie. Dat was nodig, want die avond hadden we huisavond.

Heeel gezellig met mijn lieve huisgenootjes. We aten gezellig samen, deden spelletjes en gingen daarna naar een feestje in Doornroosje. Dat was ook erg leuk!

Zaterdag ging ik langs de opticien. Voor de controle van mijn lenzen, maar ik paste gelijk even een nieuwe bril. Dit montuur vind ik heel leuk en eigenlijk zijn mijn brillen sinds ik terug ben van de reis wel een beetje toe aan vervanging. Even over nadenken.

Zondag waren mijn vriend en ik toerist in eigen stad. We gingen naar de Bastei, een museum over de geschiedenis van Nijmegen en tevens een natuurmuseum. Erg leuk om een keer geweest te zijn. Het was niet heel groot, dus binnen een uurtje waren we ook weer klaar en liepen we door de benedenstad van Nijmegen. Dat deel van Nijmegen is zo mooi, ik zou er vaker door moeten wandelen.

We sloten de week af met het terugkijken van Wie is de Mol? en deze chocolade paas eitjes. Hmmm.

Tot volgende week!

Liefs, Kiki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.